Hitta din storlek

Tre av våra armband; Keywest, Vinga och Providence, är inställbara, ett säkert val om du skall köpa en present åt någon och inte är säker på deras storlek.
Våra
ankararmband passar ofta bäst med en något tajtare passform, om du får in ett lillfinger under armbandet så är det en lagom storlek och våra kedjearmband Vinga och Marstrand är gjorda för att sitta lite lösare än reparmbanden, men det är naturligtvis en smaksak.

Storlekstabell
 
Storlek Inre mått
S 6.5”/16.5 cm
M 7”/17.8 cm
L   7.5”/19.1 cm
XL 8”/20.3 cm
XXL 8.5”/21.6 cm

Storlekar och mått - Så här fungerar det

Hur du mäter din arm
För att ta reda på vilken storlek du ska beställa rekommenderar vi att du mäter din handleds omkrets strax nedanför handloven med ett måttband (en bit snöre och en linjal går också bra).
För att finna din perfekta storlek placerar du lillfingret mellan handleden och måttbandet för att få en lagom rörelsemån och en bekväm passform.

OBSERVERA: Storleken som du väljer vid beställning betecknar den inre omkretsen av det stängda armbandet, vilket innebär att armbandet passar en handled som är något mindre än storleken du beställer. 0,5-1 cm mindre brukar vara lagom beroende på hur stor rörelsemån du vill ha.

Skräddarsydda beställningar
Om du behöver en annan storlek än standardstorlekarna väljer du helt enkelt "Eget mått" i rullgardinsmenyn ovanför köpknappen. Lämna sedan ditt exakta handledsmått i meddelanderutan i kassan så gör vi ett armband som passar perfekt.

OBSERVERA: När du önskar beställa en skräddarsydd storlek är det viktigt att du meddelar oss ditt exakta handledsmått utan att lägga till någon rörelsemån. Vi lägger själva till 0,5 cm rörelsemån om du inte uppger annat önskemål.

Vad gör jag om armbandet inte passar?
Inga problem. Kontakta oss på info@marissal.se så hjälper vi dig.
Du kan alltid kostnadsfritt byta ditt armband mot ett i en annan storlek; du betalar bara returfrakten (vanligt postporto 9 kr) för att returnera det första armbandet till oss.