Priser & moms

Betalning

Ångerrätt & retur

Återbetalning

Transportskador

Personuppgifter

Säkra betalningar

Force majeure

Företagsinformation

Köpvillkor

Priserna inkluderar svensk moms (25%) och den totala summan att betala visas alltid innan du slutför ditt köp.
För ordrar från länder utanför EU kommer slutsumman inte att inkludera svensk moms.
Om du är bosatt i, och beställer till, ett annat land än Sverige, kan ditt lands lokala moms och eventuell tull komma att behöva betalas av dig som köpare vid leveransen.
Alla varor förblir Maris Sal Nauticals egendom till dess att full betalning kommit bolaget tillhanda.


Vi erbjuder betalning via PayPal och Stripe där du betalar med bankkort eller Paypal-konto. Vi tar inte ut någon avgift för Paypal- eller Stripe-betalning.


Du har ångerrätt 14 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan samt att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. Vänligen notera att det inte är något öppet köp på nedsatta varor.
Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi levererat fel vara återbetalar vi dig samtliga fraktkostnader samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.
Vi följer Konsumentköpslagen och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer.
Om du behöver returnera en vara, kontakta oss på info@marissalcompany.com så hjälper vi dig. Observera att det är du som kund som har ansvaret för att varan kommer tillbaka till oss.
Kontakta oss alltid innan du skickar varan. En oanmäld retur beaktas inte.


Vid utnyttjande av ångerrätten återbetalas varuvärdet minus kostnad för returfrakt om vi tillhandahållit fraktsedel och eventuell fakturakostnad enligt ovan. Återbetalning sker med samma betalsätt som då du köpte varan och så fort vi fått varan i retur och bekräftat att den är oanvänd och i oskadat skick.


Är paketet och/eller innehållet skadat när du får det, anmäl det genast på platsen till speditören. Har du öppnat paketet och upptäcker skada så kontakta oss.


Enligt lag måste vi be dig samtycka till att vi behandlar uppgifter om dig. Alla uppgifter som lämnas till oss eller som vi får del av när du besöker vår sajt kommer att behandlas av Maris Sal Nautical i egenskap av personuppgiftsansvarig. Informationen kommer att användas i syftet att vi vid köp ska kunna fullgöra våra åtaganden mot dig, uppmärksamma dig på erbjudanden samt övrigt i marknadsföringssyfte. Maris Sal Nautical kommer aldrig att låta en tredje part använda dina personuppgifter i marknadsföringssyfte om du inte själv godkänner detta. Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna ska rättas eller raderas. Mer information om vilka personuppgifter vi samlar in finner du här.


Vi samarbetar med PayPal och Stripe som tillhandahåller säker inlösen av kortbetalningar. Överföring av kortuppgifter är krypterade. OBS! Maris Sal Nautical lagrar inga kreditkortsnummer utan detta hanteras av respektive betalningsmottagare.
Väljer du att betala med PayPal slussas du till PayPals hemsida. Paypal är världens mest använda betalsida med högsta säkerhet. Ingen registrering krävs. Om du vill betala med kreditkort utan att registrera ett konto klickar du på ”Don’t have an account?” Om du vill betala med ditt existerande PayPal-konto loggar du in i rutan till höger med ditt PayPal-login och lösenord. PayPal krypterar automatiskt dina konfidentiella uppgifter med hjälp av Secure Sockets Layer-protokoll (SSL).
Maris Sal Nautical är befriat från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet. Såsom befriande omständighet skall anses bl.a. myndighets åtgärd eller underlåtenhet, nytillkommen eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage, olyckshändelse av större omfattning eller annan typ av naturkatastrof.


Maris Sal Nautical
Halliden 19
475 42 Hönö
Sverige