Frakt

Ångerrätt och returer

Frakt och returer

Vi erbjuder just nu gratis frakt på alla beställningar över 300 kr inom Sverige och EU.
På beställninger under 300 kr tillkommer frakt enligt följande.
Inom EU: 49 SEK
USA: 69 SEK
Övriga länder: 69 SEK

Alla beställningar skickas från Hönö, Sverige, med PostNord.
Försändelser inom Sverige skickas med Postnord. 

Leveranstid
De flesta varor skickas inom 2 arbetsdagar om inget annat anges. Beställningar som läggs under helger och helgdagar skickas nästkommande vardag. 
Om någon av de varor du beställt är slut i lager eller har längre leveranstid än vanligt meddelar vi er detta. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Normal leveranstid med Posten
Inom Sverige = 1-2 arbetsdagar
Europa = 3-5 arbetsdagar
USA och Kanada = 5-10 arbetsdagar
Övriga världen = 10-14 arbetsdagar


Det är viktigt för oss att du är nöjd med ditt köp. Du har ångerrätt 30 dagar från att du mottagit varan, förutsatt att du inte använt varan samt att den returneras i oskadat skick. Vid retur eller byte av varor betalar du själv returfraktkostnaden. 
Om det däremot rör sig om en reklamation på grund av skadad vara eller att vi levererat fel vara återbetalar vi dig samtliga fraktkostnader samtidigt som vi återbetalar det du lagt ut för varan.
Vi följer Konsumentköpslagen och Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer. 
Om du behöver returnera en vara, kontakta oss på info@marissalcompany.com så hjälper vi dig. Observera att det är du som kund som har ansvaret för att varan kommer tillbaka till oss.
Kontakta oss alltid innan du skickar varan. En oanmäld retur beaktas inte.

Återbetalning
Vid utnyttjande av ångerrätten återbetalas varuvärdet minus kostnad för returfrakt om vi tillhandahållit fraktsedel och eventuell fakturakostnad enligt ovan. Återbetalning sker med samma betalsätt som då du köpte varan och så fort vi fått varan i retur och bekräftat att den är oanvänd och i oskadat skick.